Wie zijn wij

Wij zijn Coby en Leo en actief met het geven van diverse behandelingen, workshops en samen verzorgen wij de opleiding Sjamanistisch Therapeut.

Onze bijzondere interesse gaat uit naar die spirituele paden die nauw verbonden zijn met de natuur en Moeder Aarde. Zodat altijd vanuit een sterke verbinding met Moeder Aarde gewerkt wordt.  Beiden voelen wij ons sterk verbonden met het Inca Sjamanisme. We hebben hierom de opleiding Vier Wegen naar Heelheid gevolgd over het Inca Medicijnwiel bij Thérèse van der Veer (Praktijk Vederlicht in Den Haag). Ook hebben we beiden inwijdingen van de Paqo’s (Incapriesters) Doña Maria, Don Mareano en Don Alejandro uit Peru ontvangen.

Coby heeft zich gespecialiseerd in het werken met kinderen en mandalatekenen. Zij geeft workshops speciaal voor kinderen en biedt ook op individuele basis therapie en kindercoaching. Kijk voor verdere informatie op haar website:
www.ster-kindercoaching.eu.  De basiscursus mandalatekenen is voor zowel jong als oud. Ze heeft de opleiding lesgeven in Mandala’s gevolgd bij Anneke Tobbe (Elisannes Expressie in Schiedam). Daarnaast heeft zij een afgerond HBO opleiding Kindercoaching.

Leo geeft, naast de energetische behandelingen, workshops over o.a. het medicijnwiel, vuurceremonies en meditatieavonden. Daarnaast maakt hij intuïtief energetische tekeningen. Hij heeft de vervolgopleiding van de Vier Wegen naar Heelheid gevolgd bij Thérèse van der Veer (Praktijk Vederlicht in Den Haag).

Via de meditaties, workshops en behandelingen die wij geven, streven wij er naar om de mensen waar we mee werken, meer inzicht in zichzelf te geven en zich verder te ontwikkelen. Waar gewenst kunnen wij, zoals ook wij geholpen zijn, mensen verder helpen op hun spirituele pad.